fbpx
Vakantiegekte bij MediaMarkt

Vakantiegekte bij MediaMarkt

MediaMarkt komt met fantastische deals, die niemand kan weerstaan. Dit jaar gaan we niet naar het reisbureau voor all inclusive deals, vroegboekvoordeel en de beste last minute deals… dit jaar gaan we naar MediaMarkt. 
Eén van de last minute deals die bij MediaMarkt Hoorn is te vinden deze week, is de MacBook Air, met een schitterend13-inch scherm voor maar € 878,-.

Wil je graag mooie beelden maken tijdens een avontuurlijke vakantie? Dan heeft MediaMarkt de perfecte deal voor je; een GOPRO Hero 2018 actiecamera heb je al in je bezit voor slechts € 218,-. Maar MediaMarkt denkt ook aan de thuisblijvers, met een nutribullet blender kan je de meest tropische vruchten verwerken in een overheerlijke shake zodat je thuis de tropen kan proeven. Maar daarnaast is er nog een Indesit wasmachine voor een prijs van €199,-. 

De vakantiegekte loopt van 21 mei t/m 3 juni en MediaMarkt Hoorn staat deze periode barstensvol met gekke deals. Beleef andere bestemmingen met de all inclusieve deals. Of beleef het thuis met een 65 inch ultra HD smart Qled- tv van Samsung, waar je nog geen €1899,- voor neerlegt. Maar ook Ziggo doet mee aan alle vakantiegekte! Kies nu voor Alles-in-1 en ontvang direct een MediaMarkt cadeaukaart tot € 200,-.

Daarnaast heeft Just lease nog te gekke aanbiedingen. Lease nu een Mitsubishi spacestar vanaf €169,- per maand. Kom vooral naar MediaMarkt en beleef de gekke aanbiedingen. Op www.mediamarkt.nl/vakantiegekte zijn al heel veel aanbiedingen te vinden, voor alle vroegboekdeals en last minute deals MediaMarkt vestiging te Hoorn bezoeken.