fbpx
Geniet van de lekkere lentegeur

Geniet van de lekkere lentegeur

Want de ultieme lentegeur is natuurlijk die van een goed opgestookte barbecue! Grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking… onze kamado barbecues zijn echte alleskunners. Naast The Bastard en Big Green Egg zijn nu ook de kamado barbecues van Kamado Joe verkrijgbaar; de meest innovatieve barbecue van dit moment.

Met zijn gepatenteerde luchtschuif, revolutionaire scharnier en dubbeldikke pakking voor luchtdichte afsluiting, is hij klaar voor elke culinaire uitdaging. Dankzij het unieke keramiek van kamado barbecues kunt u de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen met als resultaat; overheerlijke en malse vlees-, vis- of groentegerechten met de pure BBQ-smaak. Alle formaten zijn uit voorraad leverbaar en ook voor kolen en accessoires kunt u bij osn terecht. EP:Beerepoot wordt niet voor niets de kamado-specialist genoemd! Of loop eens binnen voor trendy woonaccessoires van Blomus; servies, kussens, windlichten, vloerkleden, potten en klein meubilair zoals sidetables en salontafeltjes in alle prijsklassen.

Heeft u een mooie aankoop gedaan in een van onze winkels of in de webshop? Vergeet dan niet uw unieke actiecode in te vullen op www.epbeerepoot.nl. Met deze code maakt u kans op één van de elektronica-pakketten t.w.v. € 5995,- of uw aankoopbedrag retour! Ook tijdens 2e Pinksterdag kunt u gebruik maken van onze service! Winkel Hoorn is namelijk geopend van 12.00 – 17.00 uur en winkel Bovenkarspel van 10.00 – 17.00 uur. U bent van harte welkom.