fbpx
Gamma, alles voor een super tuin

Gamma, alles voor een super tuin

Ontdek in de winkel niet alleen vele trefzekere aanbiedingen variërend van ophoogzand en tegels tot houten schermen en tuingereedschappen, maar vindt er ook talloze tips en trends voor uw super zomertuin. Of het nu gaat om kleine stadstuinen, een balkon of dakterras. Loop gewoon even binnen en laat u inspireren.

De tuin als verlengstuk van uw woning. Buiten genieten zoals u dat binnen ook doet. Dat kan wanneer u uw tuin met zorg aankleedt. Creëer een rustgevende omgeving met natuurlijke materialen en kleuren die elkaar perfect aanvoelen.

Begin bij het kiezen van de juiste basis. Wilt u een terras aanleggen? Bedenk dan welke uitstraling u wilt realiseren en welk materiaal daarbij hoort. Bij Gamma vindt u producten van hout, grind, steen of kunstgras waarmee u vrij eenvoudig zelf een terras kunt aanleggen. En denk ook eens aan een vijver in de tuin.

Een goede schutting zorgt voor privacy en geeft een veilig gevoel. Kies voor een kant-en-klare variant of maak er zelf een van stevige tuinpalen en -planken. Met het duurzame hout van tegenwoordig bent u voor jaren verzekerd van een onderhoudsarme en degelijke afscheiding.

Met tuinmeubelen, een parasol en leuke tuindecoraties zorgt u samen met Gamma voor comfort en een persoonlijke touch. Wanneer u dan ook nog de barbecue of vuurkorf aansteekt, kan uw dagje buiten niet meer stuk. Tip; Op zoek naar beits om hout buiten te behandelen? Gamma heeft een ruime sortering beits van verschillende merken en ook in verschillende kleuren. Nu extra voordelig.