fbpx
JYSK, voor een Scandinavisch zomer

JYSK, voor een Scandinavisch zomer

Of het nu gaat om verduisterende rolgordijnen, leuke bad accessoires, een goed matras, een complete serie klein meubelen of het vinden van een grappig cadeautje, bij JYSK vindt u de laatste trends. Voor dit artikel richten we ons op het prachtige tuinassortiment voor het tuinseizoen van 2018. Ontdek alle tuinmeubelen, bijbehorende accessoires en de laatste loungetrends ook op JYSK.nl

De zomer is synoniem aan lekker lange avonden buiten zijn of samen met vrienden en familie buiten eten. Het is dus belangrijk om goede kwaliteit tuinmeubelen te hebben, zodat u er comfortabel bij zit. Is het tijd om uw oude tuinmeubel set te vervangen? Maak dan gelijk de hele tuin klaar voor de zomer met de nieuwe tuin looks van JYSK. Het uitgebreide assortiment tuinmeubelen is inspirerend voor elke tuin, patio of balkon en leverbaar in artwood, FSC-hardhout, aluminium of kunststof.

Jutlandia is het eigen tuinmeubel merk van JYSK. Het assortiment bestaat uit tuinmeubelen gemaakt van diverse materialen zoals onderhoudsvrij polyrotan, aluminium en polyester. Verder is het grootste deel van alle hout dat hier wordt gebruikt van FSC-gecertificeerd hout. Dat betekent dat het hout in deze tuinmeubelen is vervaardigd met respect voor de natuur, dieren en mensen.

Deze week ontvangt u maar liefst 20 tot 40% korting op alle loungesets. Dus ook op de Jutlandia Vemb lounge set met o.a. in hoogte verstelbare tafel en een blad gemaakt van duurzaam en onderhoudsvrij artwood. Wie kiest voor een strakkere vormgeving komt uit bij de Vonge lounge set van aluminium, leverbaar inclusief comfortabele kussens. Kijk, zo worden de zomermaanden één groot plezier!