fbpx
Dorcas Winkel Hoorn

Dorcas Winkel Hoorn

Sinds november 2017 is de Dorcas Winkel op Het Hof van Hoorn geopend. Het mag gezegd worden dat het een groot succes is en dat werd dan ook uitgebreid verteld door Martin Liefhebber van Dorcas (zie foto).

Het is een prachtige winkel die geheel door vrijwilligers wordt gerund. Momenteel zijn er 50 vrijwilligers werkzaam in de winkel op diverse afdelingen, zoals huishoud, kleding, speelgoed, boeken en techniek. Zowel in het magazijn als in de winkel zijn deze afdelingen duidelijk herkenbaar. In de winkel, waar alles keurig opgesteld staat, is ook een koffietafel, waar klanten elkaar regelmatig ontmoeten om een praatje te maken.

Via de eigen facebook pagina en website worden de klanten op de hoogte gehouden van nieuws en acties.
In de maand mei was er een actie met vazen en bloempotten en vanaf a.s. donderdag gaat de maandactie van juni van start. De grote tafel in de winkel wordt dan gevuld met boeken voor de vakantie koffer.

Dorcas Winkel Hoorn is een van de 33 Dorcas winkels in heel Nederland en zamelt geld in voor projecten in Oost- Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De winkel is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 – 16:00 uur.

Dinsdag is de winkel gesloten, maar kunt u wel spullen inleveren van 10:00 – 15:00 uur. Het adres is: Dr.C.J.K. Van Aalstweg 5 b – 1625NV – Hoorn.