fbpx
Ongelukje gehad? Wij vervangen het scherm van je smartphone!

Ongelukje gehad? Wij vervangen het scherm van je smartphone!

Je zult niet de eerste zijn die het overkomt en ook zeker niet de laatste. Gelukkig heeft MediaMarkt Altijd Aan-support, jouw eerste hulp bij smartphoneschade! Die lelijke barst op je scherm wil je natuurlijk zo snel mogelijk weg hebben. Breng hem daarom gewoon naar een van onze winkels.

Ons vakkundige personeel kan jouw gehavende toestel in de meeste gevallen snel herstellen. Gewoon terwijl je wacht! Je hoeft dus geen afscheid te nemen van je geliefde smartphone, want dat spinnenweb aan barsten is binnen no-time verleden tijd. 

Maar we fixen niet alleen displays… Het display is natuurlijk het meest kwetsbare onderdeel van een smartphone of tablet, maar we zien ook vaak schade aan knoppen, camera’s of de accu. Ook dan helpt MediaMarkt je snel weer op weg. De kapotte onderdelen van jouw apparaat vervangen we met een nieuw onderdeel van topkwaliteit. Vaak nog dezelfde dag, als we de onderdelen in huis hebben.

Maar.. voorkomen is beter dan genezen. We begrijpen het: een iPad Pro of Samsung Galaxy S9 zij mooier om naar te kijken wanneer ze niet worden opgesloten in een hoes, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom kan je je producten heel makkelijk beschermen met een screenprotector. Deze beschermengelen zijn er in verschillende soorten en maten, dus er is altijd een geschikte screenprotector verkrijgbaar voor jouw toestel!