fbpx
Maak kans op een van de 500 Beachtassen

Maak kans op een van de 500 Beachtassen

Speciaal voor alle liefhebbers van strand en zee delen de Hof van Hoorn ondernemers hippe strandtassen uit met daarin heel veel leuke spullen voor op en rond het strand. Hee, let’s go to the beach! 

Al tweemaal eerder organiseerde de Hof ondernemers een zomers getinte actie. De reacties van het winkelend publiek waren enthousiast. Reden genoeg dus voor een vervolg. Iedereen kan meedoen met de nieuwe beach-actie op het Hof van Hoorn. Een kwestie van iets kopen, uw actielot bij de kassa in ontvangst nemen en het lotnummer controleren op de site. 

Voor een lekker dagje strand
De strandtas zit boordevol leuke hebbedingentjes voor een geslaagd strandbezoekje. Met o.a. een fraai mojito-glas met frisse snoepjes, een Haman stranddoek, een strandkussentje, een trendy opener en een handig waterproef handtasje. De actievelingen onder ons zullen zich zeker vermaken met het beachbalspel en de super grote opblaasstrandbal. En zeker ook de tas zelf, leverbaar in drie kleuren, is met zijn modisch uiterlijk helemaal van deze tijd! 

De Hof van Hoorn Zomeractie gaat 1 juni van start en de loten zijn verkrijgbaar bij Factory House, Bouchier Sport 2000, Profijt Meubel, Fit fot Free, EP Beerepoot, Gamma, Leen Bakker, Jysk, Mediamarkt, Sanidirect, Megategel, Sense Keukens, Beter Bed, Kwantum, Swiss Sense, Medec Wonen, Carpet Right, Beddenreus, Keukensale.com, Bot Meubelen, BCC en Right Rent.