fbpx
Outlet verkoop MediaMarkt Hoorn

Outlet verkoop MediaMarkt Hoorn

 

Via MediaMarkt outlet bieden wij artikelen uit ons reguliere assortiment aan die als showroommodel gebruikt zijn of waarvan de doos bijvoorbeeld geopend is. Hierbij kunt u profiteren van een nog scherpere prijs dan de toch al lage MediaMarkt- prijzen. En dit is ook inclusief fabrieksgrarantie en gratis verzending! Het assortiment op MediaMarkt outlet online wordt dagelijks aangevuld met nieuwe artikelen.

Niet alleen op de site is een MediaMarkt outlet, maar ook in de winkel van MediaMarkt Hoorn. Op de afdeling witgoed staat een stelling met outlet producten uitgestald. Profiteer van een korting tot 30% op de outlet producten! Koop bijvoorbeeld een Samsung WD80J6400 wasmachine voor maar €455,-. (Deze prijs is na aftrekking van de korting). De outlet producten in de vestiging MediaMarkt Hoorn zijn beschadigd of gebruikt, hebben een kras of deuk of hebben een meeneemprijs.

Ook het bezorgen van de outlet producten is mogelijk voor een bedrag van €24,95,-. Alle producten die in de MediaMarkt outlet staan bij MediaMarkt Hoorn daar is er maar 1 van. De outlet heeft geen voorraad en alle outlet producten staan in de vestiging. Daarnaast hebben alle outlet producten met een kras of deuk 100% garantie.