fbpx
E-bike test bij Mediamarkt

E-bike test bij Mediamarkt

Er zijn goede fietspaden, geen enorme bergen waar je met veel moeite tegenop moet fietsen en soms heb je een stevige wind in de rug waardoor je met gemak een lekker vaartje kunt maken. Alleen als die wind juist niet in je rug staat, maar je moet tegen de wind in trappen, dan kan Nederland fietsland heel anders aanvoelen. Een fiets met trapondersteuning kan dan uitkomst bieden.

Onderzoek wijst uit dat je sneller geneigd bent de fiets te pakken wanneer je over een fiets beschikt met trapondersteuning. Een elektrisch fiets- ofwel een e-bike is dan ook niet alleen voor oudere mensen die niet meer goed ter been zijn, of voor mensen die niet zoveel kracht in de benen hebben, een e-bike is voor iedereen. 

In samenwerking met fietswinkel.nl houdt MediaMarkt Hoorn een e-bike test event. Elk weekend t/m 2 juni zal fietswinkel.nl met de e-bikes staan in onze vestiging Hoorn. Tijdens de e-bike test event staan de beste experts voor je klaar om al jou vragen te beantwoorden en je te helpen met de perfecte keuze. Ook kun je tijdens het test event even een rondje rijden op de e-bikes. Probeer bijvoorbeeld de e-bike Victessa Strada N330 HM uit die de AD fietstest heeft gewonnen! Ook profiteert je van mooie kortingen op de e-bikes die exclusief zijn bij MediaMarkt Hoorn. Twijfel je over een e-bike wat voor jou is? Kom dit weekend naar MediaMarkt Hoorn en ervaar het zelf.