fbpx
Superkeukens, nieuw, de bijkeuken opstelling

Superkeukens, nieuw, de bijkeuken opstelling

Geheel nieuw is de bijkeuken opstelling waarbij praktische zaken hand in hand gaan met fraai design. In de showroom van Superkeukens vindt u op dit moment een collectie nieuwe keukenopstellingen. Van gezellig romantische keukens tot strak design met moderne hoogglans panelen.

En er zijn keukens voor elke woning van groot tot kleiner. En bij Superkeukens betaalt u nooit teveel. Door eigen import uit Duitsland zijn de lijnen extra kort en dat scheelt u de nodige euro’s. Daarnaast zijn er bij Superkeukens geen praatjes over extra aanbiedingen, maar gelijk de beste prijs, zonder handje klap. En dat is wel zo prettig.

Naast de nieuwe collectie keukens is er ook de introductie bij de nieuwe multifunctionele bijkeuken opstelling. Oftewel een perfect geplande werkruimte voor wassen, drogen, reinigen, bevoorrading en recycling. Een ruimte waarin u graag werkt en geheel kan worden afgestemd op uw persoonlijke behoefte. Met tal van handige toepassingen zoals een hoger geplaatste wasmachines of droger, was sorteer mogelijkheden, uitschuiflades en diverse afvalbakken voor het makkelijk sorteren van de verschillende afvalsoorten. Alles dus binnen handbereik en keurig achter deuren en laden verstopt. Voor een opgeruimd huishouden.