fbpx
Swiss Sense, Lente opruim-kriebels

Swiss Sense, Lente opruim-kriebels

Iedereen herkent het beeld van uitpuilende kasten en kleding op je slaapkamervloer. Maar het is lente en dat zorgt voor extra opruimkriebels. Swiss Sense laat zien dat opbergruimte in uw slaapkamer gemakkelijk realiseerbaar is. 

Vooral met een kleine of volle slaapkamer heb je al snel last van ruimtegebrek. Daarom hebben ze bij Swiss Sence in de collectie diverse boxsprings met handige opbergruimte in de box. Bij Boxspring Home Space open je de opbergruimte onder de gehele oppervlakte van de boxspring eenvoudig door middel van een lus aan de zijkant van het bed. Hier berg je met gemak stapels kleding, dekbedden, kussens en nog veel meer spullen stofvrij op. 

Uitpuilende kledingkasten en rommel op uw slaapkamer zijn hiermee definitief verleden tijd. Bekijk in de winkel alle boxsprings met opbergruimte. Handig! En in een frisse, opgeruimde slaapkamer hoort natuurlijk bed textiel in vrolijke lentekleuren. Dat donkere winterse dekbedovertrek van flanel heeft immers een plekje gekregen onder het bed. Swiss Sence presenteert de lente in uw slaapkamer met volop kleur, bloemen en luchtig katoen. Tip; Fleur het geheel nog eens extra op met Sierkussen Yosemite en Sierkussen Tyge.