fbpx
BCC, Thuis op nieuwe stek

BCC, Thuis op nieuwe stek

Zo werd er een Smart Home geïnstalleerd waar iedereen kennis kan maken met de vele nieuwe mogelijkheden van de ‘connected world’. De vernieuwde BCC winkel op het Hof laat zien dat de wereld van de elektronica volop in beweging is. Zo laat de Smart home afdeling u zien hoe nieuwe technologie u meer comfort, veiligheid, gemak en energiebesparing oplevert. En op ieder moment, of u nu wel of niet thuis bent.

In een Smart home vindt u allerlei apparaten en voorzieningen die aan elkaar gekoppeld zijn via bijvoorbeeld Wi-Fi en Bluetooth. Denk daarbij aan huishoudelijke apparaten, verlichting, klimaatbeheersing, televisies, (spel)computers, audiosystemen, beveiligingssystemen en camera’s. Al deze apparaten bedient u vanaf uw smartphone, tablet of computer.

Verder zijn hier de BCC Vervangingsweken aan de gang. Daarbij draait het om de aanschaf van energie zuiniger apparaten zoals wasmachines, drogers, televisies en koelkasten. Nog t/m 6 mei ontvangt u tot wel 25% korting op uw aankoop. Bovendien profiteert u van gratis aansluiten of instaleren op heel veel geselecteerde producten. Op de website www.bcc.nl leest u er meer over.