fbpx
Mega Tegels & Badkamers

Mega Tegels & Badkamers

Mega Tegels & Badkamers is de plek waar u terecht kunt voor alles op het gebied van badkamers, toiletten, wand- en vloertegels en sanitair. In de royale showroom van ruim 1500m2 vindt u verschillende bad- en toiletopstellingen en een grote variatie aan tegels die u zeker gaan inspireren. Daarnaast helpt het verkoopteam bij Mega Tegels & Badkamers u graag bij het maken van een keuze. En parkeren kan hier geheel gratis voor de deur.

Mega Tegels & Badkamers laat graag zien dat het anders kan. De showroom kent niet alleen een overzichtelijke presentatie van de vele A-merken tegelsoorten, ook komt u er diverse trendy bad- en sanitair opstellingen tegen. Van strak en modern tot de meer klassieke badinrichting. En er komen wekelijks nieuwe badkamers bij. Voor iedere stijl en elk budget zijn er badkamers, tegels en sanitair te vinden. En wat niet op voorraad is kan eventueel snel worden besteld en geleverd.

Voor elke nieuwbouw en renovatieklus heeft Mega Tegels & Badkamers het antwoord in huis. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om aan de hand van schetsen en afmetingen een 3D-tekening van de badkamer of toilet te maken. Zo ziet u als klant gelijk hoe het straks thuis er uit komt te zien. Het verkoopteam helpt u graag bij het maken van de juiste keuze en staat altijd klaar voor vragen of voor het geven van meer informatie.