fbpx
JYSK, Al 39 jaar fantastische aanbiedingen

JYSK, Al 39 jaar fantastische aanbiedingen

En nog t/m zondag 29 april kunt u er profiteren van de Indoor Meubeldagen met tal van interessante kortingen. Kom snel langs en ontdek de nieuwe lente collecties. Nieuwe eetkamerstoelen kunnen ook jouw eettafel nieuw leven inblazen en de kamer een frisse uitstraling geven.

Heb je bijvoorbeeld een witte tafel, probeer dan zwarte eetkamerstoelen of kies voor een moderne look met stoelen in verschillende kleuren – of misschien wel verschillende stijlen. JYSK heeft ook een breed assortiment ladekasten in diverse soorten, maten en kleuren. Je vindt er een ladekast voor iedere smaak en budget. Je kunt een ladekast gebruiken in je slaapkamer voor het opbergen van kleding, maar er zijn ook diverse ladekasten die ideaal zijn voor de woonkamer en de hal. 

Daarnaast is er een groot aanbod van meubelen, zoals banken, fauteuils, salontafels en tv-meubels in de Scandinavische woonstijl. Kies het materiaal, de kleur en stijl die het beste bij jou past en richt je woonkamer in naar jouw smaak. Wil je graag persoonlijk advies ontvangen bij het uitzoeken van jouw woonkamer meubelen of probeer je een stoel of bank liever eerst uit voordat je deze koopt, bezoek dan de JYSK winkel op het Hof van Hoorn. Hier ontdek je woonkamer inspiratie voor iedere smaak en stijl.