fbpx
Rommelmarkt bij MediaMarkt Hoorn!

Rommelmarkt bij MediaMarkt Hoorn!

MediaMarkt Hoorn organiseert vrijdag 27 april de rommelmarkt in de vestiging. Clubleden mogen op de exclusieve pre- rommelmarkt op 26 april van 18:00 tot 21:00 al een kijkje komen nemen. Op vertoon van de clubpas worden de clubleden deze avond toegelaten. Vanaf koningsdag zal MediaMarkt Hoorn de rommelmarkt openen voor iedereen! Op de kleedjes liggen verschillende elektronica producten met een korting tot 20%.

Kom langs bij het kleedje van Robbert voor alle witgoed producten of ga naar het kleedje van Robin voor de uitverkoop van de computers. Koop bijvoorbeeld een refurbished Peaq PNB C1014 laptop met een 14 inch beeldscherm voor een prijs van €119,-. Maar de rommelmarkt is niet compleet zonder de tv afdeling. Maak je rondje door de winkel af en neem een kijkje bij Dirk zijn kleedje met de tv’s uitverkoop!

MediaMarkt Hoorn is op koningsdag (27 april) open van 10-17 uur. Gedurende de hele dag kan je langs onze rommelmarkt lopen, maar ook nog het hele weekend! Wil jij als eerste over de rommelmarkt lopen op de exclusieve pre-rommelmarkt avond? Meld je dan dit weekend nog aan via mediamarkt.nl/club en word lid van de vestiging te Hoorn. Onze clubleden zijn altijd als eerste op de hoogte van alle acties en exclusieve avonden.