fbpx
EP:Beerepoot, met echte service

EP:Beerepoot, met echte service

Voor de nieuwste producten en innovaties gaat u naar EP:Beerepoot. U weet dat het goed is. Maar vergeet ook het belang van een uitstekende service niet. Onze aandacht voor u stopt niet na levering van uw aankoop. Onze service reikt verder dan de deur.

Naast een uitgedacht assortiment bieden we gedegen aankoopadvies, marktconforme prijzen, vertrouwde gezichten op de werkvloer en een professioneel servicecentrum waar u terecht kunt met al u vragen. Bel het servicecentrum voor de status van uw bestelling, het doorgeven van een defect of storing en technische ondersteuning. Waar u ook tegenaan loopt, we hebben altijd een oplossing! Ook onze bezorgers staan voor u klaar om uw aankopen thuis te bezorgen en te installeren.

Last van een storing of defect? Onze gecertificeerde monteurs verhelpen het snel en vakkundig. Ook wanneer het product niet bij ons is aangekocht. Daarom zeggen wij: u krijgt de service van EP:Beerepoot.
Kom de sfeer én service horen, voelen, proeven en zien in één van onze vijf sfeervolle winkels en laat ons weten hoe u onze service ervaart. Laat uw mening achter op www.kieskeurig.nl. Al zo’n 1500 klanten gingen u voor en gemiddeld beoordelen zij ons met het cijfer 9. Winkel Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 – 17.00uur.