fbpx
Services waar je blij van wordt

Services waar je blij van wordt

Bij MediaMarkt maken we je graag blij. Niet alleen door te helpen met het maken van de juiste keuze, maar ook door diensten aan je te bieden waarmee je optimaal geniet van je aankoop. Want die zojuist aangeschafte wasmachine ga je natuurlijk niet zelf door je huis sjouwen en installeren, dat doen onze servicemedewerkers met plezier voor je. Ook als je moeite hebt met aansluiten van apparaten, kun je die klus gerust aan onze gecertificeerde medewerkers overlaten.

Maar ook als er bijvoorbeeld iets is met je smartphone of tablet, kun je gerust langskomen in een van onze winkels. Die lelijke barst op je smartphone, tablet of laptop wil je natuurlijk zo snel mogelijk weg hebben. Breng hem gewoon naar een van onze winkels en het scherm wordt gerepareerd terwijl je wacht. Je hoeft geen dag afscheid te nemen van je geliefde smartphone, tablet of laptop. Ook als er iets mis is met een knop, camera of accu, kun je dat door een van ons gecertificeerde medewerkers laten maken. Dat is nu het voordeel van MediaMarkt: met 49 winkels met elk een servicepunt, is er altijd wel eentje bij je in de buurt. MediaMarkt biedt een grote hoeveelheid diensten aan, waarvan we er drie uitlichten: Altijd Aan support, Startklaar en Schermreparatie.