fbpx
#NeedTurbowash actie bij MediaMarkt Hoorn

#NeedTurbowash actie bij MediaMarkt Hoorn

Hij wast je was dan net zo schoon als bij een normaal programma. Dit bespaart je tijd en energie! Ook heeft de LG Turbowash een Direct Drive motor waardoor de LG Turbowash stiller, zuiniger en duurzamer is. Winactie! Zo doe je mee! Wil jij deze LG Turbowash wasmachine winnen?

Post dan jouw leukste, grappigste of gekste foto waarop je lekker vies of smerig bent geworden als reactie op onze post op Twitter @MediaMarktHoorn of Instagram @MediaMarkt_Hoorn. Of je nu languit in de modder ligt, je bord spaghetti op je shirt hebt laten vallen of dat je kind een pot stroop heeft gevonden met alle gevolgen van dien.. 

Schrijf @NeedTurbowash bij je foto en maak kans op de LG Turbowash wasmachine t.w.v € 699,- . Meedoen aan de actie kan t/m 15 april 2018. De winnaar wordt persoonlijk in onze winkel in Hoorn uitgenodigd om de prijs in ontvangst te nemen!

Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten/elektronica, winacties waar je deel kunt nemen, evenementen die georganiseerd worden voor onze clubleden en ander nieuws rondom Mediamarkt Hoorn? Volg MediaMarkt Hoorn dan op Twitter en Instagram. MediaMarkt post dagelijks leuke en interessante updates over de winkel!