fbpx
Demodag digitaliseren bij MediaMarkt Hoorn, Alkmaar en Heerhugowaard!

Demodag digitaliseren bij MediaMarkt Hoorn, Alkmaar en Heerhugowaard!

 

MediaMarkt kan deze beelden voor u digitaliseren! Alle oude dierbare beelden zet MediaMarkt over naar USB, Blu-ray of externe harde schijf. Op deze manier zijn de beelden veiliggesteld voor de toekomst en kunnen ze weer worden bekeken of worden bewerkt in een videomontageprogramma. Niet alleen 8 mm films, maar ook videobanden, cameratapas, foto’s, dia’s en negatieven kunnen worden omgezet voor u! Wie wil zijn mooie herinneringen nou niet veilig stellen voor de toekomst?

Op 2de paasdag organiseren MediaMarkt Hoorn, Alkmaar en Heerhugowaard een demodag digitaliseren. Dus ga op zoek naar uw oude beelden en neemt u vooral uw films mee, want indien u op de demodag uw opdracht direct inlevert krijgt u niet alleen het beste advies, maar ook een zeer aantrekkelijk voordeel! Dit voordeel geldt niet alleen op 8 mm films, maar ook voor alle andere digitalisatie opdrachten.

Dus heeft u nog oude videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s of negatieven liggen? Zoek uw beeldmateriaal bij elkaar en kom langs op de demodag! Op maandag 2 april (2de paasdag) van 12- 17 uur is de demodag bij MediaMarkt Hoorn, Alkmaar en Heerhugowaard.