fbpx
Win de ideale apparaten voor een gemakkelijke huishouden bij MediaMarkt!

Win de ideale apparaten voor een gemakkelijke huishouden bij MediaMarkt!

Staat er nog een oude stofzuiger in je gangpad? Dan is het goed om te weten dat er een Dyson V6 Slim Extra stofzuiger in het prijzenpakket zit. Maar als de vloer er dan weer toonbaar uit ziet. Is het tijd voor de ramen! De AEG WX7- ruitenreiniger biedt de uitkomst en krijg je ook cadeau erbij! Maar.. er is nog één probleempje: er hangt een geurtje in huis. 

De geur van nalatigheid! Die wil je natuurlijk zo snel mogelijk weg hebben. Daarom zit er ook een Duur Solair Air Purifier in het prijzenpakket. Je ontloopt hem al wekenlang: de berg wasgoed in de hoek, die klaar is voor de strijk. Maar vanaf nu wordt het in ieder geval een stuk makkelijker. In het prijzenpakket zit niet alleen de Bravantia-strijktafel, maar ook een krachtig stroomstrijkijzer van Philips. Deze Philips GC4516/40 maakt korte metten met kreukels, waardoor strijken een makkie wordt. 

Wil je dit winnen? Laat je clubpas scannen bij iedere aankoop in één van onze winkels, of log in met je Club-account tijdens het winkelen in onze webshop. Alleen dan maak je namelijk kans op deze wonderschone prijs.