fbpx
Medec Wonen en Slapen; uitverkoop

Medec Wonen en Slapen; uitverkoop

Medec Wonen en Slapen in Hoorn staat bekend om zijn zeer uitgebreide wooncollecties van veelal Nederlandse topmerken. Hier gaan inspiratie, lifestyle en design hand-in-hand. Het assortiment is veelzijdig en alle woonstijlen zijn er vertegenwoordigd. Van modern tot klassiek en sinds kort ook een afdeling Lifestyle met trendy meubelen. Ook is Medec specialist in slaapcomfort en relaxfauteuils. De verschillende collecties vindt u terug in moderne shop-in-shop afdelingen.

Nu het voorjaar zich voorzichtig laat zien, is het een goede tijd om eens naar uw interieur te kijken. Wordt het een nieuwe stoel, een andere inrichting of die grotere eettafel die u al langer op uw verlanglijstje heeft staan. Een bezoek aan Medec Wonen en Slapen biedt u volop inspiratie. En met de verkoop van haar showroommodellen kan die verandering van uw interieur zo maar eens heel voordelig uitpakken.

De showroommodellenverkoop wordt gehouden om plaats te maken voor de nieuwe collecties 2018. Het betreft allemaal woonitems uit de reguliere Medec collectie. Dus beslist geen restpartijen, maar echte top kwaliteit van A-merken, waar Medec volledig achter staat. Het aanbod hierbij is breed en divers, variërend van banken en eetkamerstoelen tot Norma boxspring modellen en comfortabele relax fauteuils van o.a. het topmerk De Toekomst. Nu voor super lage prijzen en toch de topkwaliteit en vertrouwde garantievoorwaarden, zoals u die van Medec gewend bent. 

En is de keuze eenmaal gemaakt, dan worden de meubels bij u thuis afgeleverd én gemonteerd door de eigen service dienst van Medec. Een kwestie van heerlijk ontzorgen dus. En dat al veertig jaar. Tip; bekijk bij Medec Wonen en Slapen ook de verschillende nieuwe collecties. Stijlvol, trendy en altijd voor een interessante prijs. Het verkoopteam kijkt uit naar uw komst. Kortom; volop wooninspiratie dus. Meer weten? Medec Wonen en Slapen, Van Aalstweg 11 in Hoorn (Hof van Hoorn) tel. 0229-267413.