fbpx
Nieuwe campagne bij MediaMarkt!

Nieuwe campagne bij MediaMarkt!

MediaMarkt geeft een aantal mooie producten weg voor één euro, bij aankoop van een van de aanbiedingen. Afhankelijk van de prijs kun je dan kiezen tussen twee cadeaus of zoals MediaMarkt het noemt: Kado´s. Ook een paar LG tv´s doen mee aan de actie. De LG tv´s die door hun techniek zeer dun zijn, maar desondanks een ongeëvenaarde beeldkwaliteit tonen pronken in deze actie. 

Koop bijvoorbeeld een LG 70UJ675V van 70 inch met maar liefst 178 cm beeldformaat en kies als kado een GoPro Hero 5 black (t.w.v €328,-) of Fitbit ionic horloge (t.w.v €349) voor maar €1,-. Daarnaast doen ook verschillende wasmachines mee in de actie. Koop een Miele WMH 721WPS wasmachine en kies als kado uit de producten Samsung galaxy tab A (t.w.v €239,-) of een Samsung LT32H39OF tv van 32 inch (t.w.v €310,-) voor maar €1,-.

Kijk voor meer aanbiedingen op de site www.mediamarkt.nl Deze zondag is de laatste kans om een van de aanbiedingen aan te schaffen en een kado te kiezen voor €1,-. Er zijn vele producten met super leuke kado’s!
Dus mocht je nog je kans willen grijpen. MediaMarkt Hoorn is zaterdag 3 maart geopend van 10-19 uur en zondag van 12-17 uur.