fbpx
Ik? Installeren?

Ik? Installeren?

Data is voor iedereen toegankelijk via mobiel, tablet, laptop, desktop, televisie, horloge en binnenkort zijn in jouw huis misschien ook wel je wasmachine, koelkast en wie weet wat nog meer aangesloten op het World Wide Web.

Bij goed werkende producten die correct geïnstalleerd zijn, ondervinden wij doorgaans weinig problemen. Maar wat als je een nieuwe smartphone of computer moet kopen en je weet niet hoe je al je data overzet van het oude apparaat naar je nieuwe? En wat als je geen wifi bereik hebt in huis, maar je geen idee hebt hoe je je router opnieuw moet instellen? En hoe moet zo´n smart TV of koelkast aangesloten worden op jouw eigen datanetwerk zodat het veilig en functioneel werkt?

MediaMarkt is meer dan alleen een verkooppunt en biedt zeer uiteenlopende diensten om dergelijke problemen uit jouw handen te nemen. Zo kan je je gloednieuwe televisie door vakmannen laten ophangen en installeren, je kan er terecht voor problemen met je computer, óók als deze niet bij MediaMarkt is aangeschaft (denk aan virusverwijdering of het installeren van hardware), ze kunnen het kapotte scherm van je smartphone vervangen en ze kunnen je helpen met vele andere elektronicaproblemen.