fbpx
Winacties, evenementen & elektronica updates

Winacties, evenementen & elektronica updates

Mummie & win! Heb jij onze twitter actie al gezien? Je kunt de nieuwe Dummie de Mummie film winnen! De film gaat over Dummie die heimwee heeft. Hij wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te bezoeken. In film gebeuren allemaal avonturen!

Hoe doe je mee? Plaats een foto van jezelf als mummie en tag ons in jouw bericht. De 5 leukste, gekste of origineelste inzendingen krijgen een film van ons cadeau. Meedoen kan t/m 22 februari 2018. Dus wikkel je snel in wc papier en tag ons i je foto op Twitter of Instagram en wie weet loop jij straks MediaMarkt uit met een Dummie de Mummie film.

Jij kunt ons op Instagram volgen via @mediamarkt_hoorn, op Twitter @MediaMarktHoorn en wanneer jij jouw foto’s tagt met #mediamarkthoorn weet je zeker dat wij jouw foto’s zullen zien. Natuurlijk geven wij jou een like, wij vinden het namelijk altijd leuk om foto’s van onze klanten te zien. Ook kun je bij ons terecht voor vragen en opmerkingen.