fbpx
Win 2 kaarten voor de feelgood film van het jaar!

Win 2 kaarten voor de feelgood film van het jaar!

Gek van Oranje is een feelgood mozaïekfilm, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland zijn doe-maar-gewoon mentaliteit van zich afschudt en helemaal opgaat in de totale oranjegekte. In de film spelen onder andere de acteurs Martijn Fischer, Jan Versteegh, Susan Visser en de regie is van Pim van Hoeven.

De première van “Gek van oranje” vindt plaats op 12 februari 2018 in Pathé Tuschinski Amsterdam. Je wordt voorzien van een hapje en een drankje en vanaf 20.30 uur is het film kijken geblazen! Zo doe je mee! Stuur ons de meest originele, leukste, gekste valentijnskaart op. Verras ons van top tot teen met jouw valentijnskaart. Vertel ons waarom jij ons zo leuk vind en wie weet kiest MediaMarkt Hoorn jouw Valentijnskaart uit en zit je vervolgens op de première van de film “ Gek van oranje”.

Stuur je valentijnskaart voor 8 februari op naar stroete@mediamarkt.nl of naar het adres Doctor C.J.K. van Aalstweg 15, 1625 NV Hoorn. Uit alle valentijnskaarten kiest MediaMarkt Hoorn op 9 februari 1 winnaar!