fbpx
BCC, verhuisde naar nieuwe locatie

BCC, verhuisde naar nieuwe locatie

In een Smart home vindt u allerlei apparaten en voorzieningen die aan elkaar gekoppeld zijn via bijvoorbeeld Wi-Fi en Bluetooth. Denk daarbij aan huishoudelijke apparaten, verlichting, klimaatbeheersing, televisies, (spel)computers, audiosystemen, beveiligingssystemen en camera’s. Al deze apparaten bedient u vanaf uw smartphone, tablet of computer.

Uw thuisnetwerk is het hart van uw Smart home. Alle apparaten in uw huis staan in verbinding met uw router, waardoor u met uw smartphone, tablet of computer alles in huis kunt bedienen. Een netwerk met goed bereik en voldoende snelheid is dus belangrijk omdat alle Smart home apparaten er verbinding mee maken. BCC adviseert u graag welke router het beste bij uw situatie past, maar ook hoe en waar u het hart van uw Smart home het beste installeert. BCC, Dr.C.J.K.van Aalstweg 12 B, Hoorn. Tel. 020-3348888.