fbpx
Beter Bed Hoorn, Kårlsson slaaptrends…

Beter Bed Hoorn, Kårlsson slaaptrends…

En door de grootschalige inkoop voor de ruim 1000 winkels in Europa, profiteert u altijd van scherpe prijzen. En deze beste prijs-kwaliteitgarantie is slechts één van de zeven Grote Geruststellingen bij Beter Bed waar u als klant van profiteert. 

Beter Bed heeft een breed assortiment kwaliteitsmatrassen. Van polyether- tot pocketvering-, en van latex- tot traagschuimmatrassen. Elk type heeft zijn eigen kwaliteitskenmerken, dus er is altijd een matras dat aansluit bij uw wensen.Bij Beter Bed treft u ook een breed aanbod van kasten, hockers, commodes, voetenbanken en nachtkasten om uw slaapkamer compleet te maken. En ook de dekbedden zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten. 

Deze maand presenteert Beter Bed de nieuwste Kårlsson beddencollectie. De collectie omvat o.a. een serie boxspringmodellen, matrassen, dekbedden en kussens.Kårlsson biedt ongekend comfort en een unieke uitstraling. Neem bijvoorbeeld de boxspring Trento Vlak.

Deze eigentijdse boxspringscombinatie combineert Italiaanse allure met comfort. Het pocketveermatras staat garant voor heerlijk slaapgenot. De 7 comfortzones ter hoogte van schouders, onderrug en heupen zorgen ervoor dat het matras zich helemaal naar uw lichaam vormt. Kijkt u ook eens naar een bijpassende hocker en nachtkastje, voor een complete slaapkamer in Italiaanse sfeer. Nu met extra hoge kortingen. Deskundige slaapadviseurs staan klaar om u te voorzien van een persoonlijk en uitgebreid advies.
Beter Bed, Dr.C.J.K.van Aalstweg 10A, Hoorn. Tel. 0229-271884.