fbpx
Mega Tegels & Badkamers presenteert de nieuwe badkamers

Mega Tegels & Badkamers presenteert de nieuwe badkamers

Mega Tegels & Badkamers laat graag zien dat het anders kan. De showroom kent niet alleen een overzichtelijke presentatie van de vele A-merken tegelsoorten, ook komt u er diverse trendy bad- en sanitair opstellingen tegen. Van strak en modern tot de meer klassieke badinrichting.

En er komen wekelijks nieuwe badkamers bij. Voor iedere stijl en elk budget zijn er badkamers, tegels en sanitair te vinden. En wat niet op voorraad is kan eventueel snel worden besteld en geleverd. Voor elke nieuwbouw en renovatieklus heeft Mega Tegels & Badkamers het antwoord in huis.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om aan de hand van schetsen en afmetingen een 3D-tekening van de badkamer of toilet te maken. Zo ziet u als klant gelijk hoe het er straks thuis uit komt te zien. Het verkoopteam helpt u graag bij het maken van de juiste keuze en staat altijd klaar voor vragen of voor het geven van meer informatie. Mega Tegels & Badkamers is gevestigd aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 16 in Hoorn (Hof van Hoorn) tel. 0229–239526. Zie ook website: www.megategel.nl