fbpx
Actiedagen Mediamarkt

Actiedagen Mediamarkt

Tussen 17 uur en 18 uur ging de winkel dicht, zodat de winkel helemaal klaar kon worden gestoomd voor de BTW weg ermee actie. Het bordje ‘welkom clubleden op deze clubavond’ met de ballonnenboog nodigde de clubleden al van een afstand uit en om stipt 18 uur ging de winkel open. De medewerkers stonden klaar met een glaasje appelsap of jus ‘d orange, om clubleden het echte VIP gevoel te geven, maar uiteraard gaat het vooral om goede producten voor lage prijzen.

Deze zondag is de laatste kans om producten aan te schaffen met 21% BTW voordeel. Dat het voordeel geldt op wasmachines, computers, telefoons, televisies, monitoren, printers, drogers, vriezers, stofzuigers, persoonlijke verzorgingsproducten, hifi en foto- en videocamera’s is ondertussen aardig bekend, maar ook drones met BTW voordeel. Veel producten met echt bizar goedkope prijzen. Dus mocht je nog je kans willen pakken. MediaMarkt Hoorn is zaterdag 27 januari geopend van 10-20 uur en zondag van 11-18 uur.