fbpx
Smartphone schermreparatie

Smartphone schermreparatie

Lang wachten of je toestel opsturen voor reparatie is niet nodig: bij MediaMarkt ga je weer bellend de deur weer uit. Van veel modellen Apple en Samsung smartphones zijn de schermen standaard op voorraad bij Media Markt, waardoor je telefoon direct gerepareerd kan worden. Schermreparatie inclusief scherm en montage door een ervaren professional verzorgt MediaMarkt al vanaf € 69,- .

Heb jij een gewone mobiele telefoon en wil je de overstap maken naar een smartphone, maar vind je dat spannend omdat je niet weet hoe hiermee om te gaan. Dan biedt MediaMarkt het Altijd Aan pakket voor de smartphone. Afhankelijk van je wensen helpt MediaMarkt je bijvoorbeeld bij de installatie, stellen ze apps voor je in en kan je een korte uitleg en demonstratie krijgen van je nieuwe smartphone. Handig als je zo snel mogelijk gebruik wilt maken van je aankoop.

Je hebt de keuze uit verschillende Power Service Smartphone-pakketten zodat je zelf kunt bepalen waarmee je geholpen wilt worden. Voor € 49,- ontvang je een jaar lang hulp in elke MediaMarkt winkel en voor € 20,- extra ontvang je ook remote hulp ; hulp op afstand door te bellen met de hulplijn. Op het gebied van computers zijn vergelijkbare Power Service pakketten te verkrijgen. Met deze diensten wil MediaMarkt de digitale lifestyle zo laagdrempelig mogelijk maken, zodat elektronica toegankelijk wordt voor iedereen. Ook als je helemaal niet thuis bent in ICT. 

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,
Elke Stroet
Medewerker marketing 

Lokale marketing | communicatie
Telefoon: +31 (0)229 – 206 102

Stroete@mediamarkt.nl 
www.mediamarkt.nl

MediaMarkt Hoorn
Dr. C.J.K. van Aalstweg 15
1625 NV Hoorn
facebook.nl/mediamarktnl
@mediamarkthoorn 
@mediamarkt_hoorn