fbpx
Laatste weekend Magazijnleegverkoop

Laatste weekend Magazijnleegverkoop

De voorraad in het magazijn is flink geslonken, maar niet getreurd; er staan nog voldoende prachtige aanbiedingen en u bent het hele weekend nog van harte welkom! De altijd drukbezochte Magazijnleegverkoop van EP:Beerepoot op het WFO-terrein te Zwaagdijk-Oost is inmiddels niet meer weg te denken. Het gehele magazijn wordt opgeruimd om plaats te maken voor de allernieuwste modellen en dat levert grootse aanbiedingen voor u op!

U ontvangt nog tot en met zondag 21 januari extreem hoge kortingen op electronica van topmerken. Wasmachines, drogers, (Oled)televisies, stofzuigers, koelkasten, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio gaan weg voor bodemprijzen. Liebherr, Bosch, Samsung, Siemens, Philips, Miele, HEOS, Sonos, Bose, Sony, LG, Jura, AEG en vele andere A-merken zijn aanwezig.

Kom wel zo snel mogelijk langs, want het op=op principe wordt gehanteerd. Naast spectaculaire kortingen ontvangt u ook uitgebreid advies en ongekende service en natuurlijk de garantie die u van EP:Beerepoot gewend bent. Zaterdag 20 januari bent u van 10.00 tot 18.00 uur welkom, zondag 21 januari is het magazijn op Bollenmarkt 15, 1681 PJ te Zwaagdijk-Oost van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Kom langs en profiteer dit weekend nog van deze hoge kortingen, maar met de service van EP:Beerepoot!