fbpx
MediaMarkt en Budget Energie slaan handen ineen!

MediaMarkt en Budget Energie slaan handen ineen!

De 120 “energienerds” van Budget Energie maken er zelfs een sport van om hun processen steeds net weer iets slimmer in te richten. Hierdoor kan het bedrijf zeer lage tarieven rekenen. Een groot deel van de activiteiten wordt daarom ‘in huis’ uitgevoerd. Zo’n 300.000 huishoudens zijn inmiddels al overgestapt naar Budget Energie. 

MediaMarkt ziet de verkoop van energie als onderdeel van de totaaloplossingen. Niet alleen de aankoop van een apparaat, maar ook het advies bij de keuze, een passend abonnement, goede service en alles wat er voor en na een aankoop nodig is. MediaMarkt wil zich de komende jaren nog meer toeleggen op het gebied van totaaloplossingen. Daarom is MediaMarkt ook blij met deze nieuwe samenwerking. Naast bijvoorbeeld internet, tv-aansluitingen en telefonie biedt MediaMarkt de klanten nu ook groene stroom voor een lage prijs. Hierdoor word het service-aanbod ook steeds vollediger. Aldus minder rompslomp voor de klanten, want nu kunnen zij alles in een keer regelen tegen een goede prijs. 

Budget Energie sluit met zijn slogan ‘doe er iets leuk mee’ goed aan bij ‘dingen waar je blij van wordt’ van MediaMarkt. Wij beloven minder kosten, minder gedoe en minder schuldgevoel. Groene en toch goedkope stroom gebruiken met plezier. Door de samenwerking kunnen veel mensen kennismaken met de goedkope groene stroom van Budget Energie! Alle klanten die in de eerste vier weken van januari overstappen naar Budget Energie krijgen in de winkels een MediaMarkt giftcard ter waarde van 200 euro.