fbpx
Magazijnleegverkoop bij EP:Beerepoot!

Magazijnleegverkoop bij EP:Beerepoot!

De altijd drukbezochte Magazijnleegverkoop van EP:Beerepoot is inmiddels niet meer weg te denken. Het gehele magazijn wordt opgeruimd om plaats te maken voor de allernieuwste modellen en dat levert grootse aanbiedingen voor u op! Wasmachines, drogers, (Oled)televisies, stofzuigers, koelkasten, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio gaan weg voor bodemprijzen. Liebherr, Bosch, Samsung, Siemens, Philips, Miele, HEOS, Sonos, Bose, Sony, LG, Jura, AEG en vele andere A-merken zijn aanwezig.  

Keer op keer is de Magazijnleegverkoop een groot succes en weten vele klanten de weg naar het magazijn aan de Bollenmarkt te vinden. De reden dat zij komen? Dat zijn niet alleen de spectaculaire kortingen, maar ook het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die zij van EP:Beerepoot gewend zijn. Heeft u een mooie aankoop gedaan, maar heeft u geen ruimte in uw auto? Maak dan op zondag 14 januari gratis gebruik van de Mercedes-Benz bestelwagens van Gomes! 

Van zondag 14 januari tot en met zondag 21 januari bent u weer van harte welkom op Bollenmarkt 15, 1681 PJ te Zwaagdijk-Oost (WFO-terrein). Op beide zondagen is het magazijn van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Van maandag 15 januari tot en met zaterdag 20 januari bent u van 10.00 tot 18.00 uur welkom! Kom langs en profiteer van deze hoge kortingen, maar met de service van EP:Beerepoot.