fbpx
Win een gloednieuwe Samsung TV voor het nieuwe jaar!

Win een gloednieuwe Samsung TV voor het nieuwe jaar!

De Samsung QLED QE55Q7F maakt gebruik van Samsungs nieuwste tv-innovatie: QLED. Een techniek dat de kleuren van het scherm af laat spatten. Met Q Color en Q HDR zijn de beelden zo levendig dat het net is alsof je ín de film zit! En dan hebben we het nog niet eens over de 4K-resolutie, de slimme afstandsbediening en de gebruiksvriendelijke apps gehad. Apps zoals Netflix! Want bij deze maandprijs krijg je ook nog een jaarabonnement van deze razendpopulaire streamingsdienst cadeau.

Geniet van waanzinnige series als Daredevil, Orange is the New Black, Stranger Things en nog veel meer. Er is zo veel te zien dat je er in 2018 niet eens aan gaat denken om wat te doen. Gewoon lekker voeten omhoog en Netflixen. Wil jij dit winnen? Laat elke aankoop scannen (door gebruik van je Clubpas of MediaMarkt-app in één van de MediaMarkt vestigingen of login als Clublid tijdens het shoppen in de webshop) en maak kans op deze supervette maandprijs! Zo maken clubleden bij iedere aankoop kans om € 50,- te winnen.

Deze prijs wordt iedere week in iedere vestiging gegarandeerd uitgereikt. Met de 49 vestigingen die Media Markt telt, betekent dat er 49 weekprijzen worden uitgedeeld aan clubleden. De kans om een keer te winnen is dan ook behoorlijk hoog. Daarnaast biedt Media Markt 1x per maand een enorm grote maandprijs aan.