fbpx
Fit For Free Hoorn;  Voor alle goede voornemens

Fit For Free Hoorn; Voor alle goede voornemens

Iedereen weet dat sporten goed voor je gezondheid is. En regelmatig sporten brengt vele voordelen met zich mee. Je kunt o.a. je conditie verbeteren, afvallen of op streefgewicht blijven, je spieren versterken en heel veel sportplezier hebben. 

Fit For Free biedt je de mogelijkheid om in een gezellige en professionele omgeving aan je gezondheid te werken. Hier kan iedereen tegen een uiterst scherpe prijs gebruik maken van alle topfaciliteiten. Zij bieden, naast professionele begeleiding en een ruim aanbod aan gecertificeerde groepslessen, ook de beste en meest gebruiksvriendelijke fitnessapparatuur. Langs komen kan altijd of kijk ook eens rond op de website om een eerste indruk te krijgen. 

Fit For Free is zeven dagen, bijna 100 uur, per week geopend. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag: 07.00 – 23.00 uur, zaterdag & zondag van 09.00 – 16.00 uur. Een Fitness Daluren abonnement is er al voor € 11,95 per maand. Lid worden? Dan kun je je eenvoudig online inschrijven of aan de balie van de vestiging. Je sport dan tot eind maart gratis, betaalt geen inschrijfgeld en ontvangt een super leuke Fit For Free backpack cadeau.