fbpx
Dorcas, voor een tweede ronde…

Dorcas, voor een tweede ronde…

De winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Op deze dagen en tijden kunt u naast leuke aankopen doen ook spullen inbrengen. De nieuwe Dorcas winkel bevindt zich in de voormalige Kwik-Fit garage. Veel enthousiaste vrijwilligers hebben zich ingezet met klussen als schoonmaken, zagen, timmeren, schilderen om de winkel in te richten en nog veel meer.

De opening werd omlijst met diverse feestelijkheden, waarbij ook goodiebags beschikbaar waren gesteld door Gamma Bouwmarkt en Leen Bakker. Iedereen welkom om de winkel van Dorcas te komen bewonderen en wellicht een leuke aankoop te doen. En voor de maand januari geldt hier de actie waarbij veel kledingstukken zullen worden aangeboden voor slechts 50 eurocent per stuk.

Bij Dorcas Winkel Hoorn zijn momenteel al 55 vrijwilligers actief, maar er nieuwe mensen zijn altijd welkom. Lijkt het u iets om u hierbij aan te sluiten, kom dan vrijblijvend naar de winkel voor meer informatie of mail naar via mariekeneefjes@gmail.com Dorcas Winkel – Docter C.J.K. van Aalstweg nr. 5-B – tel. 0229-820395 – www.Dorcas.nl