fbpx
Superkeukens;  Tot 28 december nog 2017 prijzen

Superkeukens; Tot 28 december nog 2017 prijzen

Met het beste wat Siemens te bieden heeft aan inbouwapparatuur. Met slim design en huishoudelijke apparaten die u kunt bedienen met smartphone of tablet. Superkeukens hanteert al zestien jaar lang ‘Altijd direct de beste Prijs’ Hier hoeft u dus niet te onderhandelen; u krijgt altijd meteen de juiste prijs.

De keukens die op de website en in het keukenboek staan vermeld, worden ook exact zo getoond in de showrooms. En op iedere keuken in de showroom staat duidelijk beschreven wat er bij de prijs van de keuken is inbegrepen.

In de showroom van Superkeukens vindt u op dit moment een grote collectie aan uitgelezen keukenopstellingen. Van gezellig romantische keukens tot strak design met moderne hoogglans panelen. En er zijn keukens voor elke woning van groot tot kleiner. En bij Superkeukens betaalt u nooit teveel. Door eigen import uit Duitsland zijn de lijnen extra kort en dat scheelt u de nodige euro’s.

Laat u inspireren en neem bij een bezoek aan Superkeukens de maten van uw huidige keuken mee. Samen met uw verkoopadviseur kan dan gelijk een gratis 3D keuken ontwerp worden gemaakt. En naast deskundig advies kan Superkeukens ook voor een vakkundige de- en montage van uw nieuwe keuken zorgdragen. Dr.C.J.K.van Aalstweg 8C, Hoorn. Telefoon: 029-285194.