fbpx
Mario-time!

Mario-time!

 

Mario zal tijdens de opening van 12:30 tot 15:30 aanwezig zijn om met al zijn fans op de foto te gaan. MediaMarkt Hoorn biedt te gekke prijzen, onder andere een Playstation 4 met Formule 1 2017! Een geweldige Thrustmaster T150 racestuur met Formule 1 2017 of Formule 1 2017!

Ook is er een Overwatch tournooi waarmee je onder andere een Trust game stoel, een volledige game uitrusting en een Trust headset! Dus zorg dat je de 17e aanwezig bent en wie weet loop jij wel met een van deze te gekke prijzen naar buiten. Here we go!

Om dit feestelijke moment vast te leggen wordt de gehele opening gefilmd door een cameraman. Dus wees niet getreurd als je er niet bij kunt zijn want het evenement zal namelijk op YouTube terug te vinden zijn.
Houd de social media van MediaMarkt in de gaten om op de hoogte te blijven! Je kunt ons op Instagram volgen via @mediamarkt_hoorn, op Twitter @MediaMarktHoorn en wanneer jij jouw foto’s tagt met #mediamarkthoorn weet je zeker dat jouw foto’s gezien zullen worden. Natuurlijk wordt je beloond een like, wij vinden het namelijk altijd leuk om foto’s van klanten te zien. Ook kun je hier terecht voor vragen en opmerkingen. Let’s-a go!