fbpx
Gratis shoppen bij EP:Beerepoot!

Gratis shoppen bij EP:Beerepoot!

EP:Beerepoot is al bijna 50 jaar hét adres voor alles op het gebied van elektronica. In het brede assortiment vindt u naast een groot aanbod elektronica, ook fantastische cadeauartikelen! Denk bijvoorbeeld aan trendy woonaccessoires en sfeervolle lifestyle producten van topmerken. Ook voor uw kerstaccessoires bent u aan het juiste adres!

Wilt u kennis maken met Demeyere, tips krijgen van een echte chef-kok of heeft u vragen over bakken in RVS? Kom op 23 december van 11.00 tot 16.00 uur langs in de winkel in Hoorn voor een demonstratie ‘Bakken in RVS’. Gewoon lekker proeven mag natuurlijk ook altijd!

Kom voor alle geselecteerde producten langs in één van onze vijf sfeervolle winkels, want ook tijdens de donkere koude dagen is het bij ons warm en knus. Gezellig kerstshoppen doet u bij EP:Beerepoot! U bent van harte welkom en de koffie staat uiteraard voor klaar!