fbpx
Altijd iets te beleven bij EP: Beerepoot

Altijd iets te beleven bij EP: Beerepoot

Aan tafel! Lekker eten staat vaak centraal tijdens de Kerst en dus helpt EP:Beerepoot u een handje. Op zaterdag 23 december is de chef-kok van Demeyere van 11.00 tot 16.00 uur aanwezig om u te voorzien van tips en trucs voor bakken in RVS. Kom gezellig langs, want gewoon lekker proeven mag natuurlijk ook altijd! Chef-kok Danny Hovestad is zondag 24 december aanwezig en zal u verwelkomen met een culinair hoogstandje. Heeft u vragen over koken met stoom, snijtechnieken of over het werken met een airfryer, keukenmachine of Kamado barbecue? Stel ze allemaal!

Benieuwd naar de aanbiedingen en bijbehorende cadeaukaarten? Bekijk online de folder of kom langs in één van onze vijf sfeervolle winkels, want ook tijdens de donkere koude dagen is het hier warm en knus. Winkels Schagen, Bovenkarspel en Hoorn zijn zondag 24 december geopend. Kijk voor de gewijzigde openingstijden op www.epbeerepoot.nl Sfeervol shoppen doet u bij EP:Beerepoot!