fbpx
Nog meer winnaars bij EP:Beerepoot

Nog meer winnaars bij EP:Beerepoot

Een kleine moeite, maar dat het kan leiden tot iets heel moois weet Nico de Lange uit Zwaagdijk nu ook! In juni stuurde EP:Beerepoot Bart en Ilse uit Zwaag al op reis. Zij stuurde ons een zonnige kaart en hebben een super vakantie gehad.

Ook Nico heeft een mooie reis in het vooruitzicht! Hij mag zijn koffers pakken voor een all-inclusive verblijf in het prachtige Marble Stella Maris hotel op Ibiza! ‘Nederland is prachtig, als je de juiste plekjes weet. Maar deze prijs is fantastisch’, vertelt Nico, die samen met zijn vrouw de prijs in ontvangst nam.

Ook verraste EP:Beerepoot Arjan Smit met een complete Grill Guru Kamado BBQ t.w.v. 399,-! Tijdens de Najaarsbeurs liet hij zijn actiekaartje achter, waarna hij door grillmaster Danny Hovenstad uit de te winnen Kamado BBQ werd getrokken. EP:Beerepoot wenst de winnaars heeft veel plezier met hun prijs.

Ook kans maken op deze unieke vliegvakantie? Heel december maakt u nog kans! Dus kom sfeervol shoppen in één van onze vestigingen en wie weet start u 2018 op het zonnige strand van Ibiza. Er zijn in december diverse extra koopmomenten dus houdt de website in de gaten! We heten u graag van harte welkom!