fbpx
Jouw oude smartphone is geld waard!

Jouw oude smartphone is geld waard!

Het persoonlijke advies van gekwalificeerde medewerkers in combinatie met het ruime aanbod maakt MediaMarkt een interessante partij voor de aanschaf van telecomproducten. De meeste toestellen zijn direct uit voorraad leverbaar en tegen een kleine vergoeding, zet MediaMarkt al je data over van je oude naar je nieuwe telefoon, waardoor je direct bellend naar buiten loopt met je nieuwe aanwinst en heb jij er geen omkijken naar.

Wil je bij aanschaf van een nieuwe telefoon, je oude toestel niet laten verstoffen in de kast, dan kan je deze inruilen. Je kan terecht op de serviceafdeling van MediaMarkt. Ontvang snel en eenvoudig de waarde van jouw oude smartphone op een cadeaukaart van MediaMarkt.

Zo wordt het kopen van een nieuwe telefoon toch een stuk aantrekkelijker! Je oude smartphone ruil je simpelweg in bij een MediaMarkt Hoorn. Reken hier op deskundige hulp, want we willen je niet hinderen bij je zoektocht naar een nieuwe smartphone!