fbpx
Winacties, evenementen & elektronica updates

Winacties, evenementen & elektronica updates

Race & win! Heb jij de sinterklaaskleurplaat al meegenomen? Je kunt leuke prijzen winnen. Meedoen kan tot 3 December 2017! Ook zijn er bij de vernieuwde gameafdeling playseats te vinden waarop je kan racen, heb jij de snelste tijd op het circuit van Abu Dabi gereden? Dan maak je ook nog eens kans om F1 2017 te winnen. Dus kom snel langs en wie weet loop jij straks met deze fantastische game naar buiten!

Jij kunt ons op Instagram volgen via Twitter info@MediaMarktHoorn en wanneer jij jouw foto’s tagt met #mediamarkthoorn weet je zeker dat wij jouw foto’s zullen zien. Natuurlijk geven wij jou een like, wij vinden het namelijk altijd leuk om foto’s van onze klanten te zien. Ook kun je bij ons terecht voor vragen en opmerkingen.