fbpx
JYSK Black Friday event

JYSK Black Friday event

Wat is Black Friday? In het kort: Black Friday is een gigantisch feest met tal van speciale aanbiedingen. In Amerika blijven veel winkels zelfs langer open om iedereen de kans te geven om te genieten van alle Black Friday deals. Voor klanten is winkelen tijdens Black Friday een grote kans om voor de feestmaand december leuke en extra voordelige cadeautjes te scoren. 

Shoppen op Black Friday is nu ook naar Europa overgewaaid. Hoewel we er nog geen vrije dag voor krijgen, is het voordeel er niet minder om. Bij JYSK hebben ze er nu een weekend van gemaakt, zodat u ook tijdens de Superkoopzondag op 26 november op het Hof van Hoorn nog volop kunt profiteren van extra koopjes en aanbiedingen.

De laatste folder van JYSK laat een groot aantal artikelen zien die nu met extra kortingen worden verkocht. Een willekeurige greep: een Ravnkilde bureau voor de helft van de prijs, bijzettafeltjes vanaf 10,- euro, veertig verschillende eetkamerstoelen nu tot 60% korting, TV-meubelen voor de helft en vele woonaccessoires zoals lampen en trendy klokken. Daarnaast zijn ook de Merry Chrismas artikelen bij JYSK gearriveerd. Aan u de keuze uit meer dan vijftig kerst items.