fbpx
Lekker bewust bewegen

Lekker bewust bewegen

Fit For Free Hoorn biedt je de mogelijkheid om tegen een uiterst scherpe prijs in een gezellige en professionele omgeving aan je gezondheid te werken. Bij Fit For Free kan je al sporten vanaf € 11,95 per maand. En je kunt een geheel eigen abonnement samenstellen die aansluit bij jouw wensen. Uiteraard altijd onder een professionele begeleiding van een erkend sportinstructeur.

Verder kun je met één pas trainen bij alle Fit For Free clubs in heel Nederland, zijn er diverse mogelijkheden om dagelijks lekker te sporten in groepslessen, kun je gebruik maken van gebruiksvriendelijke kracht-, en cardio apparatuur. Fit For Free is zeven dagen, bijna 100 uur, per week geopend. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag: 07.00 – 23.00 uur, zaterdag & zondag van 09.00 – 16.00 uur. Langs komen kan altijd of kijk ook eens rond op de website www.fitforfree.nl en doe de virtuele rondleiding om een eerste indruk te krijgen. 

Welkom ben je altijd bij Fit For Free. En wanneer je nu lid wordt dan sport je tot februari gratis en voor niets. Dus waarom zou je wachten met goede voornemens tot einde van het jaar? Begin nu met sporten en profiteer van het meeste voordeel. En je krijgt nog 50% korting op het inschrijfgeld.