fbpx
Beleef de Najaarsbeurs bij EP:Beerepoot

Beleef de Najaarsbeurs bij EP:Beerepoot

Ontdek tijdens de dagelijks gegeven demonstraties de nieuwste trends en innovaties op het gebied van elektronica. Beeld, geluid en smaak nemen u mee op reis. Proef de heerlijke koffie uit de volautomatische koffiemachines en de verrassende gerechten die de koks bereiden met de keukenapparatuur.

Bekijk de levensechte beelden op de nieuwste (OLED)schermen en beleef de geavanceerde (streaming) audioapparatuur in de sfeervol ingerichte woonkamers. Of neem deel aan de workshops! Voor jong en oud, voor alle smaken, een belevenis voor iedereen.

EP:Beerepoot is de enige winkel in Noord-Holland waar u alle merken, modellen en formaten OLED televisies kunt aanschouwen. Nóg unieker: ze presenteren de grootste OLED Tv’s van Panasonic, LG én Sony die er zijn! Ontdek hoe indrukwekkend een 77 inch OLED daadwerkelijk is.

En ook dit jaar pakken ze weer uit met gratis dinercheques bij aankoop van geselecteerde producten, welke u kunt besteden bij prachtige restaurants! Uiteraard zijn de welbekende dagaanbiedingen ook van de partij. Wilt u zeker zijn van een dagaanbieding? Voorkom teleurstelling en reserveer hem alvast online!

Beleef het mee van 23 t/m 26 november aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B in Hoorn. Heeft u de Najaarsbeurskrant niet ontvangen? Bekijk hem dan op www.epbeerepoot.nl