fbpx
Je nieuwe product direct gebruiksklaar

Je nieuwe product direct gebruiksklaar

Op deze manier weet je zeker dat het product vakkundig wordt geïnstalleerd en kan jij direct kan genieten van je nieuwe product. MediaMarkt biedt al geruime tijd gratis bezorging aan, maar wist je dat televisies met een aanschafwaarde van meer dan € 999,- en alle witgoedapparaten, zoals wasmachines, drogers en koelkasten,- niet alleen gratis bezorgd, maar ook gratis geïnstalleerd worden tot 2 hoog? 

Voor andere producten betaal je slechts een kleine bijdrage voor bezorging inclusief installatie. Heb je exclusieve wensen zoals het laten ophangen van een TV aan een nieuwe muurbeugel, waarbij deze direct aangesloten wordt op je al aanwezig hifi-apparatuur? Geef dit aan bij de medewerker in de winkel. Ook dergelijke handelingen kan MediaMarkt prima uit jouw handen nemen. Vraag naar de voorwaarden en de kosten.
Met de MediaMarkt bezorg- en installatieservice ontvang je professionele service die meteen begint na het plaatsen van jouw bestelling.