fbpx
Laat je mening achter en win €100,- !

Laat je mening achter en win €100,- !

En wist je dat er elke week een cadeaukaart t.w.v. € 100,- wordt verloot onder alle nieuwe reviews? Heb je onlangs een product gekocht en ben jij zeer tevreden – of juist niet – over een bepaald product welke nog steeds verkocht wordt? Laat je review achter. En maak kans op die € 100 bovendien help je ook nog eens andere mensen bij de zoektocht naar hun ideale product.

Om kans te maken op de Media Markt cadeaukaart t.w.v. 100,- moet je review wel aan een aantal richtlijnen voldoen: Waardeer het product met 1 tot 5 sterren, omschrijf de plus- en de minpunten, geef onderbouwing in tenminste 20 woorden waarom je het product wel of niet goed vind. Elke week kiest Media Markt de ‘Review van de Week’ uit alle inzendingen.

Wil je graag reviews van anderen lezen? Zoek dan op de website van Media Markt naar het product van jouw keuze, en onderop de informatiepagina van dat product vind je alle reviews die er zijn achtergelaten over dat product. Dit is ook de plek waar je zelf een review over een product kan achterlaten.

Uit onderzoek Brightlocal blijkt dat 92% van de mensen reviews leest om te bepalen of een product goed scoort. 80% van deze mensen geeft aan een review evenveel te vertrouwen als een aanbeveling van iemand uit zijn eigen omgeving. Hoe meer reviews er over één product wordt geschreven hoe betrouwbaarder de informatie wordt ingeschat. Daarom bij deze het verzoek om over al je elektronisch aankopen een productreview achter te laten op mediamarkt.nl.  Zo helpen wij elkaar.