fbpx
Vloggen als Enzo Knol!

Vloggen als Enzo Knol!

De allereerste experimentele vlog is het internet opgeslingerd rond 2002. Tegenwoordig is vloggen razend populair en daarom ben je bij MediaMarkt Hoorn bij het perfecte adres voor als jij zelf ook wilt beginnen met vloggen! 

Vloggen met je mobiele telefoon is natuurlijk heel goed mogelijk. Maar omdat je wel graag direct wilt zien wat je aan het filmen bent, moet je gebruik maken van je frontcamera en de kwaliteit van deze frontcamera is vaak niet zo goed als de camera aan de achterzijde.

De sensor van een foto of videocamera een stuk groter en gevoeliger dan bij een mobieltje. Bovendien beschikt een fotocamera over meer geavanceerde opties om het beeld bij te stellen in moeilijk te filmen omstandigheden, zoals bij weinig licht. Vlogcamera’s zijn allemaal uitgerust met een draaibaar LCD scherm zodat je tijdens het filmen precies kan zien wat zich binnen de kaders afspeelt.

Wat je verder als vlogger nog nodig hebt, is een computer en editing software, zodat je jouw filmpjes kan inkorten, knippen, plakken en eventueel nog kan opleuken met bijpassende teksten die in het beeld verschijnen. Uiteraard is dit ook allemaal bij MediaMarkt Hoorn verkrijgbaar!

Vrij nieuw op vloggebied is de Osmo Mobile van het merk DJI. Dit is een soort zelfcorrigerende selfiestick, waarmee je voortaan professionele beelden maakt met je smartphone. Doordat de Osmo Mobile al je handbewegingen corrigeert ontstaan vloeiende videobeelden en til je je films naar een hoger niveau.
Kom voor persoonlijk advies langs bij ons in de winkel.