fbpx
EPBeerepoot;  Kopen is geld besparen

EPBeerepoot; Kopen is geld besparen

Gaan de jaartjes tellen voor een apparaat bij u in huis? Kom dan langs tijdens de Inruilweken van EP:Beerepoot, ontvang tot € 750,- inruilkorting voor uw oude apparatuur én bespaar elke maand weer op uw energierekening.

Deze unieke Inruil-actie is geldig op heel veel producten, zoals wasmachines, drogers, inbouwapparatuur, stofzuigers, televisies enzovoorts. En besparen doet u al heel snel! Wist u bijvoorbeeld dat als u uw oude condensdroger vervangt voor een moderne warmtepompdroger, u tot driekwart van de energiekosten kunt besparen? Dit kan oplopen tot € 100,- per jaar! En een gemiddelde koelvriescombinatie van 8 jaar oud gebruikt jaarlijks 350 kWh aan stroom, een nieuw A+++-model slechts 160 kWh. Reken maar uit uw winst!

Door de vele technologische ontwikkelingen zijn apparaten ook steeds slimmer en beter geworden. Wasmachines kunnen zichzelf doseren, waardoor u nooit meer te veel wasmiddel gebruikt en drogers zijn in staat de lading te wegen en de droogtijd hierop aan te passen. Wat slijtage aan uw kleding voorkomt.

Wilt u profiteren van de nieuwste mogelijkheden én besparen op uw energierekening? Kom dan langs bij EP:Beerepoot, laat u informeren over de inruilmogelijkheden en profiteer maximaal!